Ege Gazeteciler Federasyonuna bağlı Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nin ev sahipliğinde, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun 10. Başkanlar Kurulu toplantısı 9-11 Aralık tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılıyor.
Toplantıya Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Konfederasyona üye 7 Federasyon ile 93 Gazeteciler Cemiyetinin Başkan ve temsilcileri katılacak. Basın sektörünün sorunlarının ve çözüm önerilerinin tek tek ele alınarak görüşüleceği Başkanlar Kurulu’nun açılışına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in katılacağı ve bir sunum yapacağı öğrenildi.
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan, “Türkiye’nin dört bir yanından gelecek, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyelerini Muğla’da ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Üç gün sürecek 10. Başkanlar Kurulu toplantımız, sektörümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Konfederasyona üye 7 Federasyon ile 93 Gazeteciler Cemiyetinin Başkan ve temsilcileri ayrıca Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini de gezme imkânı bulacaklar. 10. Başkanlar Kurulu toplantısının son gününde TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, toplantının sonuç bildirgesini basınla paylaşacak.
Kaynak: iha