S.S Güllük Su Ürünleri Kooperatifi olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden İbrahim Balkaş seçildi.

S.S. Güllük Su Ürünleri Kooperatifinin olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden İbrahim Balkaş seçildi.

S.S.Güllük Su Ürünleri Kooperatifi Genel Kurulu, 69 ortaktan 48’inin katılımı ile Milas Belediyesi Güllük Toplantı ve Düğün Salonu’nda 26 Mart Pazar günü düzenlenen toplantıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanılan genel kurul Divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Yapılan oylamada Sinan Erbey divan başkanlığına, Faruk Özkaya divan başkan yardımcılığına, Hüseyin Akyol, divan katipliğine, Raşit Kurususıkı ise oy tasnifçiliğine seçildi.

Oluşturulan divan heyetinden sonra yönetim kurulu tarafından sırasıyla 2016 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunması ve görüşülmesi, bilanço ve gelir gider cetvelinin okunması ve görüşülmesi, denetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve görüşülmesi, yönetim ve Denetim kurullarının ayrı ayrı ibra edilmesi,2017 yılının tahmini bütçesinin okunup görüşülmesi, Dalyan avlak sahasının kiralanması, balıkçı barınağı kiralanması konuları oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra geçilen yönetim, denetim ve üst birlik temsilcisi seçimlerinde ise yönetim kuruluna İbrahim Balkaş, Hüseyin Yılmaz, Sercan Çetin; denetim kuruluna Baki Narlı, M. Ali Özdemir, Faruk Özkaya; Üst Birlik Temsilciliklerine Ramazan Özkaya, Raşit Kurusıkı, Hasan Miral seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından genel kurul, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından son buldu.
Kaynak: iha