Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Pazar günü oynanacak Adliyespor maçına hazırlanıyor.
Çarşamba günü Bursa deplasmanında Orhangazispor’u 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan kazanan B.B. Bodrumspor, maçın ardından hemen Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak Adliyespor maçı hazırlıklarına başladı. Son antrenmanını Cumartesi günü gerçekleştirecek B.B. Bodrumspor’da antrenmanı izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya, Pazar günü oynanacak karşılaşmanın çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasında şunları söyledi; “Güzel bir galibiyetle Orhangazi’den Bodrum’a döndük. Ben buradan yine futbolcularımla gurur duyduğumu tekrar söylemek istiyorum. Bu takım bütün rakipleriyle deplasmanda kora kor oynuyor. İkinci yarıya başladık ve 4 maçta 3 önemli rakibimizi yendik, birisiyle de iyi oynamamıza rağmen berabere kaldık. Yani Bodrumspor’un hakikaten gösterdiği mücadele ve ortaya koyduğu futbol ile bizlerin yüzünü güldürüyor. Sıra şimdi Bodrumspor taraftarında çünkü içeride çok önemli maçlarımız var. Biz ilk yılda düşmezsek yeter diyorduk ama bakıyoruz ki takımımız her yerde aslan gibi deplasmanda önemli rakipleri yeniyor ve ilk sıralara doğru yürüyor. Şimdi Bodrum seyircisi artık bu hafta Pazar günü gelsinler ve Bodrumspor’a destek versinler. Adliyespor bizim en önemli rakiplerimizden birisi. Hemen bir puan altımızdalar. Onlarda bu işe ciddi asılan bir kulüp. Bu hafta 5-1 yendiler onlarda Derince’yi, bu ligin en formda takımlarından birisi. Bizim böyle rakipleri içeride yenmemiz için coşkuya ihtiyacımız var. Bu coşkuda, şevkte bize her zaman seyircimiz tarafından verildi. Bodrumlular her zaman Bodrumspor’a hedefe yürüdüğü zaman destek çıktı, kötü gününde de destek çıktı ama o gün artık bütün Bodrumspor taraftarları, Bodrum Yarımadasında yaşayan herkes, Bodrum’a yerleşmiş, Bodrum’da doğan herkesi Bodrumspor’a desteğe, hatta yarımadanın dışından Milas’tan, Ören’den, Muğla’dan, her yerden taraftarları, Muğla’nın güzide takımı Bodrumspor’a desteğe, bütünleşerek hedefe doğru yürümeye davet ediyoruz. Çok önemli altını çizerek söylüyorum, Pazar günü Adliyespor maçında çok güzel bir hava var, yazdan kalma bir gün, böyle bir günde gelin festival havasında aşkımız Bodrumspor’u destekleyelim ve hep beraber bu maçı kazanalım”
Bodrum İlçe Stadı’nda geçekleştirilen antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cem Cambaz ise şunları söyledi; “Hep aynı şeyleri söylüyoruz. 3. Lig gerçekten günlük ve anlık performansın çok etkili olduğu bir lig. Bakıldığında Sultanbeyli maçında kötü oynadık, bunu hepimiz kabul ediyoruz ama Orhangazi maçında da bunu telafi ettik. Biliyorsunuz Orhangazi ile puan puanaydık. 40 Puandaydık ikimizde. Gerçekten zorlu bir maçtı. Oyuncularımızda Sultanbeyli maçının kötü moral ve motivasyonunu üzerlerinden attılar. İyi konsantre olduk maça. Rakip takımda çok etkili ve iyi oyunculardan kurulu bir takımdı. Onları orada önce durdurarak, sonrada bütün hücumsal fonksiyonları yerine getirerek, özellikle ikinci yarıda çok iyi bir oyundan sonra 1-0 galip geldik. O maçı biz çoktan unuttuk ve artık Adliye maçına hazırlanıyoruz”.
Cem Cambaz, Pazar günü saat 13:30’da başlayacak Adliyespor maçına tüm Bodrumspor sevdalılarını maça davet ederek konuşmasını sonlandırdı.
Kaynak: iha