TFF Kadınlar Futbol 3. Lig 3. Grupta geride kalan 4 haftayı kayıpsız ve gol yemeden kapatan Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımı 11 Aralık Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Denizli Horozkent Spor’u kendi evinde ağırlayacak.
Lige Didim Belediyespor’u 14-0 yenerek başlayan Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımı 2016 - 2017 futbol sezonunda Kadınlar 3. Lig 3. Grup 4’üncü haftasında deplasmanda oynadığı İzmir Güzeltepe Doğu Gençlikspor’u da farklı geçti. Deplasmanda 5-0 kazanan Manisa Esnaf Gençlik ve Spor kız futbol takımında golleri Fatmanur, Leyla, Arzu, Burcu ve Jiyan attı. Dört hafta sonunda puanını 12’ye yükselten ve grupta averajla ikinci sırada bulunan Manisa Esnaf Gençlik ve Spor kız futbol takımı oynadığı 4 karşılaşmada 24 gol atarken kalesinde hiç gol görmedi.
Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımının Teknik Sorumlusu Cemil Uğur, “Geçen sezon elde ettiğimiz tecrübe bizleri daha seviyeli yapıyor. Bu sezon ki hedefimiz kız futbolcularımızın ve takımımızın zirve içerisinde olması. Bunu da başaracağız. Tüm kız futbolcularım disiplinli çalışıyor. Futbolcularımı kutluyorum. Hafta sonu evimizde oynayacağımız Denizli Horozkent müsabakasına tüm sporseverleri bekliyoruz.” dedi.
Karşılaşma 11 Aralık Pazar Günü saat 11.00’da oynanacak.
Kaynak: iha