17-18 Aralık tarihlerinde yapılan Türkiye Yıldızlar Şampiyonası İl Seçme Müsabakası ve Olimpik Kulaçlar Test Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme şubesi elde ettiği sonuçlarla turnuvanın adeta yıldızı oldu. Şampiyonada yeşil-beyazlı sporcular 31 birincilik, 20 ikincilik ve 14 üçüncülük kazanarak önemli bir başarı elde etti.
Türkiye Yıldızlar Şampiyonası İl Seçme Müsabakası ve Olimpik Kulaçlar Test Müsabakaları 17-18 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. 23 sporcu ile şampiyonada yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Şubesi performanslarıyla sporseverlerden tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme şubesi müsabakalar sonucunda 31 birincilik, 20 ikincilik ve 14 üçüncülük kazanarak turnuvaya damga vurdu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Branşı Baş Antrenörü Sinan Aktılav, başarıların elde edilmesinde katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini dile getirerek, Uzun vadeli belirlenen hedeflerimize rağmen sporcularımızın disiplinli çalışması ile gelecek veren dereceler elde etmeyi başardık. Antrenörlerimiz, sporcularımız ve ailelerinin özverileri ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Tesisleşme ve fiziksel olanakların oluşmasında büyük katkıları olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Branşı Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da başarılı sporcuları tebrik ederek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak başarılı sporcularımızı kutluyorum. Onların her zaman arkasındayız. Yeşil-beyazlı formayla başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha