Gemi Brokerleri Derneği İftarda Buluştu

Gemi Brokerleri Derneği tarafından İstanbul'un gözde mekanlarından biri olan Kandilli semtinde yer alan Cemile Sultan Kış Bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, İMEAK Deniz Ticaret Odası YK Başkanı Tamer Kıran, İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır,İMEAK DTO Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Türkantos,İMEAK DTO Meclis Katip Üyesi S.Barış Türkmen,Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Genel Başkanı Pelin Gezicioğu, brokerler, denizcilik sektörü temsilcileri   katıldı.

Denizcilik sektörünün buluştuğu iftar yemeğinde Başkan Pelin Gezicioğlu kısa bir konuşma yaptı. Gezicioğlu çocukluğunda geçirdiği ramazan ve bayramlardan söz etti, yardımlaşma ve paylaşmanın önemine değindi ve “Bugün gerçekleşen İftar Yemeğinde sizleri bir arada görmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

İftar yemeğine katılan İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran yaptığı kısa konuşmada iftara katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Kıran ayrıca, Odayı ziyaret eden ABD heyetinin ziyaret nedenlerini ve yaptırım uygulanan ülkelerle, yaptırım uygulanan konularda dikkat edilmesi gereken hususlarda yaptığı bilgilendirmeleri aktardı.

Editör: TE Bilişim