Şarkıcı Aydın Aydın, tatil cenneti Bodrum’da kurbanlık koyunlarla beraber lüks yata binip, denize girdi.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bodrum’a gelen şarkıcı Aydın Aydın, aldığı bir keçi ve bir koçla birlikte sahilde gezdi. Keçi ile koçun başına şapka takan şarkıcı Aydın, iki küçükbaş hayvana renkli iç çamaşırı da giydirdi. Keçi ve koçu Paşatarlası sahiline indiren şarkıcı, hayvanlarla beraber şezlonga yatıp güneşlendi. Şarkıcı, keçi ve koça kola içirmeyi de ihmal etmedi.
Aydın Aydın, biraz güneşlendikten sonra koç ve keçiyi lüks bir yata bindirip denizde tur attırdı. Tekne turunun ardından sahil kenarına tekrar küçükbaş hayvanları indiren Aydın, daha sonra keçi ve koçla birlikte denize girdi.
Aydın, “Allah’ım bu hayvanları bize sevap kazanmamız için gönderdi. Bende bu güzel hayvanların son kez gezip dolaşmasını ve son günlerini iyi yaşamalarını istedim. Bu yüzden burada önce sahilde güneşlendik, ardından yatla gezdik, daha sonra ise denize girip serinledik” dedi.
Kurbanlık hayvanları lüks yatın üstünde ve denize girerken gören vatandaşlar ve turistler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Aydın, keçinin ismini Begonvil koyarken, koça ise Zakkum ismini verdi.
Kaynak: iha