TMBC LOGISTICS LTD, STRATEJIK ORTAĞI CATONI GROUP ILE LOGITRANS FUARINDA

Geçen yıl 04-06 Kasım tarihlerinde düzenlenen “4.LOGITRANS TRANSPORT LOJİSTİK FUARI “ ‘ na ilk kez katılarak kendi standında Türk müşterileriyle tanışan Rus firması TMBC LOGISTICS LTD, bu yıl 08-10 Aralık 2011 tarihinde yapılan “5..LOGITRANS TRANSPORT LOJİSTİK FUARI “ na Türkiyedeki yeni stratejik ortağı CATONI GROUP un standında katılımcı oldular.

Halen kendi gemileriyle Derince/Gemlik bağlantılı "İTALYA (ADRİYATİK) / RUSYA" arasında düzenli hat işleten TMBC LOGISTICS LTD Türkiye Temsilcisi Kaptan İlhan ÖZEN, fuarla ilgili şunları söyledi:

“ 'Temsilcisi olduğum Novorossiysk merkezli bu grup geçen yıl ki fuardan çok memnun bir şekilde ayrılmışlardı.

12-13 Mayıs 2011 tarihinde  Rusya da düzenlediğimiz  '6. ULUSLARARASI GEMİ BROKERLERİ VE GEMİ ARMATÖRLERİ KONFERANSI NOVO 2011' de CATONI GROUP Ceo su sayın Serdar AYIRTMAN ile sayın Gökhan KÜÇÜKGİRGİN katılımcı olmuşlardı. Konferansın samimi ortamında başlayan o tanışmayı müteakip Ağustos ayında kendileriyle strajetik ortak olmaya karar verdik. CATONI GROUP ile birlikte bölgemizde daha da güçlendiğimize inanıyoruz. 150 yılı aşkın köklü bir geçmişe sahip, gerek Türkiye limanlarında gerekse Karadeniz ülkelerinde çok iyi organize olmuş, tecrübeli bir grup ile birlikte fuara katılmaktan dolayı çok mutluyuz”.

Dünyada devam eden ekonomik krize rağmen Türkiye, Rusya ' nın özellikle Krasnodar bölgesi için en önemli ilk 3 ticari partner arasındaki yerini ve önemini korumaktadır' diyen ÖZEN, Fuar süresince, güleryüzlü, samimi ve bilinçli ziyaretçilerin yakın gelecekteki muhtemel işbirlikleri için kendilerine umut verdiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim