Lojistikte ' elmas ' dönemi başlattılar

İmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Üyeleri Nasip Elmasoğlu , Betül Elmasoğlu ve Aytül Büyüksaraç ile birlikte şirketin geleceğe ilişkin yörüngesini belirleyen Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu , lojistikte 4 L Modeli olarak tanımlanan çağdaş sistemle sektöre büyük katkı yaptıklarını belirtti .

İzmir Kemalpaşa Akalan ' da açtıkları ; Türki ye ' nin ilk ve tek " Lojistik Center " ı ile hizmet çıtasını yükselttiklerini belirten Elmasoğlu , babaları Necdet Elmasoğlu'nun binbir emekle kurduğu şirketi yarınlara büyük bir sorumluluk örneği ve başarıyla taşıdıklarına dikkat çekti .

Hedeflerinin , Türk lojistik sektöründe lider marka olarak dünya lojistik markaları içinde yer almak olduğunu belirten Elmasoğlu , Elmas'ın , özellikle son 5 yıldır , kurduğu Dış Ticaret şirketi aracılığıyla, aktif ve pasif ithalat ve ihracat operasyon süreçlerini de kontrol ettiğini ifade etti.

Elmasoğlu , "önümüzdeki 5 yıllık programda, özellikle Kemalpaşa ' da bulunan depo yönetim sistemlerine dönük yatırımlarımıza devam edeceğiz " diye konuştu .

ALMANYA ' DAKİ YATIRIMI BÜYÜK ATAK YAPACAK

Elmas Grup Lojistik ' m 1998 yılında Almanya ' da Frankfurt havaalanı yakınında bin metrekarelik alanda kurduğu Elmas GMBH , yeni depo yatırımıyla , Fransa ve çevre ülkelere dağıtım olanaklarını geliştirecek , depolama açısından büyük bir atılım yapacak .

Türkiye ' de faaliyet gösteren Elmas Grup Lojistik Merkezi'nin bir benzerini Almanya ' da da kuracak.

GÖZLEM

Editör: TE Bilişim