LOGİTRANS’TAN BALNAK’A BÜYÜK ÖDÜL

Balnak,  Logitrans 2011 Lojistik Ödülü’ne layık görüldü

Türkiye’nin lider lojistik firması Balnak, Logitrans 2011 Lojistik yarışmasında en iyi ‘Freight  Forwarders- Uluslararası Yük Taşıma İşleri Organizatörü’ ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin lider lojistik firması Balnak, Logitrans Transport Lojistik Fuarı Ödülleri kapsamında en iyi “Freight  Forwarders- Uluslararası Yük Taşıma İşleri Organizatörü” ödülünü kazandı.
Yarışma, sektörel yayınların ve sektörün sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan büyük jüri tarafından değerlendirildi.  Uluslarası alanda başarılı hizmetlere imza atan Balnak’ın ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler aldı.

Balnak Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler, bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Lojistik sektörünün önemli firmalarını buluşturan bu fuarda ödül almak bizi çok gururlandırdı. Uluslar arası alandaki ard arda gelen ödüller Balnak’ın başarısının bir göstergesi… Bu anlamda ödüller bizim için itici bir güç.” 

Dünyaca ünlü lojistik devlerini buluşturan ve 5’inci kez düzenlenen Logitrans 2011, İstanbul Fuar Merkezi’nde 10 Aralık 2011 tarihine kadar açık olacak.

Editör: TE Bilişim