Catoni Denizcilik , LCL İle Soğuk Zincir Lojistiğine Girdi

DENİZCİLİK alanında uzun yıllardır hizmet veren Catoni Deniz İşleri A . Ş . , soğuk zincir lojistiği konusunda hizmet veren Lauritzen Cool Logistics ( LCL ) firmasıyla anlaşarak , soğuk zincir lojistiğinde Türkiye 'nin özellikle Ankara 'nın batısındaki coğrafyada nakliye , depolama ve dağıtım hizmetleri sunmaya başladı .

Toplantıda bir konuşma yapan Catoni Cold Chain Genel Müdürü Taner Atlatırlar , "Hedefimiz ulusal soğuk zincir yönetiminde en büyük soğuk zincir üreticisi olmaktır " dedi . Catoni olarak 161 yıllık denizcilik geçmişi ve bilgi birikiminden hareketle günümüzün ihtiyaçlarını da karşılamak üzere lojistik Konuyla ilgili olarak 7 Aralık 2007 Cuma günü Swiss Otel ' de gerçekleştirdi.

Alanında farklı işler yapma kararı aldıklarını ifade eden Atlatırlar , birçok küresel oyuncu ile bölgede birlikte hareket eden Catoni ' nin son olarak dünyanın önde gelen soğuk zincir lojistik şirketlerinden LCL ile Türkiye'de uluslararası anlamda soğuk zincir lojistiği yapmaya başladığını açıkladı .

Catoni ' nin LCL ile uluslararası lojistik faaliyetlerini yaparken yurtiçindeki halkayı tamamlamak adına müşterilerine kapıdan kapıya dağıtım da gerçekleştirdiğini belirten Atlatırlar , bu amaçla oluşturulan soğuk zincir lojistiğinde Türkiye'nin özellikle Ankara'nın batısındaki coğrafyada nakliye , depolama ve dağıtım hizmetleri verdiklerini söyledi . Taşımacılık , gözetim ve sigorta konularında faaliyet gösteren Catoni 'nin müşterilerine daha iyi hizmet sunmak adına yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğini belirten Atlatırlar , " ' Catoni , soğuk zincir dağıtımında lojistik birleştirici olmak , müşterilerine aralıksız hizmet vermek ve verilen bu hizmetler esnasında gıda güvenirliğini ön planda tutmak gibi bir misyon üstlendi . Vizyonumuz ise; müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla güvenilir , tam zamanında , hasarsız , izlenebilir insan sağlığı ve çevreye duyarlı hizmetler vermek . Hedefimiz , ulusal soğuk zincir yönetiminde en büyük soğuk zincir üreticisi olmaktır " dedi .

LCL ' in denizyolunda frigorifik sunmak yanında özellikle Batı Avrupa ' da karayolunda da frigorifik treylerlerle hizmet sunduklarını açıklayan Atlatırlar , soğuk zincirde hava kargo hizmetleri de verdiklerini söyledi . LCL ürün yelpazesinin taze meyve , sebze ve dondurulmuş ürünler olduğunu ifade eden Atlatırlar , " Avantajlarımız kapıdan kapıya hizmet vermek . Globaliz ama her ülkede de yerliyiz gibi bir sloganımız var " şeklinde konuştu . Yurtiçinde bu hizmetleri Catoni adı altında yaptıklarını kaydeden Atlatırlar , " Şu anda piyasadaki aktörlerden farklı olarak yaptığımız birkaç faaliyet var . Trakya Bölgesi 'nde Antalya , Eskişehir ve Bursa gibi bölgelerde kapıya dağıtım yapıyoruz . Gebze ' de 500 m2 depomuz var . Samsun-Gaziantep arasında her bölgede faaliyet gösteriyoruz . Araçlarımızda iki ayrı sıcaklıkta ürün taşıyabiliyoruz . Bazı araçlarımız da çift katlı " dedi .

Kargo Haber

Editör: TE Bilişim