Bilişim Zirvesi'ne Arkas" damgası

Arkas Holding Yönetim Başkanı Lucien Arkas, Bilişim Zirvesi '07'de Türkiye'de uluslararası deniz taşımacılığı ile özellikle konteynır taşımacılığı konusunda Arkas'ın uzmanlığını ve şirketin uluslararası bir şirket haline gelmesindeki başansının sırlannı paylaşacak.


İŞ dünyasını bilişim çözümleri ile buluşturan "Bilişim Zirvesi '07"  bu yıl "İşini Büyüt, Dünvayı Küçült" teması ile, 2-5 Ekim 2007 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bilişim teknolojileri ile işini büyütüp dünyayı küçülten liderlerden Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas iş ve teknolojinin birlikte nasıl doğru uygulandığını ve şirketlerinin basan öykülerini anlatacak.

KÜÇÜLEN DÜNYA

Gelişen ve değişen iş dünyasında kurumların işini büyütmesi ve dünya standartlarında bir kurum haline dönüşmesi fikriyle oluşan Türkiye'nin en önemli bilgi, iletişim ve eğitim paylaşım platformu Bilişim Zirvesi '07, bu yıl Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ı şirketlerinin başarı sırlannı, işini büyütüp dünyayı nasıl küçülttüklerinin formüllerini paylaşacaklar.

NASIL BÜYÜTÜLÜR?

Bilişim Zirvesi '07'nin ilk günü bilişim ile işini nasıl büyüteceğinin formüllerini anlatacak olan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, iş ve mo-bil iletişim teknolojilerinin mükemmel uyumunu, Turkcell'in başarısını ve ardında yatan mobil iletişim, en iyi iş yapma, büyüme ve inovasyon gibi kavramların Turkcell'i nasıl dünya standartlannda bir şirket haline dönüştürdüğünü anlatacak.

DENİZ TAŞIMACILIĞI

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Bilişim Zirvesi '07'de Türkiye'de uluslararası deniz taşımacılığı ile özellikle konteynır taşımacılığı konusunda Arkas'in uzmanlığını ve şirketin uluslararası bir şirket haline gelmesindeki başansının sırlannı paylaşacak.
2 Ekim 2007 tarihinde saat 13:30'da TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılışı yapılacak olan Bilişim Zirvesi '07'nin ilk gün konuşmacı lan arasında aynca, Global İş Stratejisti Rovvan Gibson ve Alcatel-Lucent Avrupa ve Güney Bölgesi Teknoloji Yöneticisi Talmage Bursh yer alacak.

DÖRT BİN KATILIMCI

Bilişim ile işini büyütmenin formüllerinin ortaya konacağı, kurumların nasıl geleceğe taşınacağının ipuçlannı sunacak,

teknoloji liderlerini buluşturacak olan Bilişim Zirvesi '07'ye bu yıl, 4000'i aşkın iş dünyası profesyonelinin katılması bekleniyor. Bilişim Zirvesi '07'nin bu yıl ki ana sponsoru Turkcell oldu. Bilişim Zirvesi '07'nin ilk gününün ardından 3-5 Ekim 2007 tarihleri arasında devam edecek olan Forum Bilişim bu yıl 5 ana başlık altında gerçekleşecek. İşini büyütmek ve dünyayı küçültmek isteyen kurumlara yol gösterecek platformda geleceğe yön verecek stratejiler; Kurumlara Yönelik İş Çözümleri. Bilişim Teknolojilerindeki Geliş-f meler. Dört Sektöre Özel r Çözümler, Vizyon Toplan-i tıları. Savunma Sanayi ve İçişleri Bakanlığı Katkılan ile Ülke Güvenliği, TÜRK-SAT işbirliği ile de Uzay Forumu Özel Etkinlikler altında işlenecek.

BİLİŞİMİN ROLÜ

Kurumların işlerini büyütmelerinde bilişimin rolü bu yıl; Sağlıkta Kalite iyileştirme Derneği(SKİD) işbirliği ile sağlık sektörü, Perakende Derneği  (PER-DER) işbirliği ile perakende sektörü. UluslararasıNakliyeciler Derneği (UND) işbirliği ile Lojistik sektörü ve finans sektörü alanlarında incelenecek. 

Yeni Gazetem Ege

Editör: TE Bilişim