BALNAK’A ULUSAL LOJİSTİK BAŞARI ÖDÜLÜ

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Mersin Uluslararası Lojistik Konferansı kapsamında Kadri Şaman Lojistik Başarı Ödülleri ve Ulusal Lojistik Proje Yarışma Ödülü de sahiplerini buldu. Kadri Şaman 4. Lojistik Başarı Ödülü kapsamında Ulusal Lojistik Başarı Ödülü’nü Balnak Lojistik aldı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Lojistik Platformu, Lojistik Derneği-LODER işbirliğinde düzenlenen “Küresel Ekonomideki Dönüşüm ve Lojistik Sektörü” konulu IV. Uluslararası Lojistik Konferansı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Konferans kapsamında bu yıl 4. kez düzenlenen Kadri Şaman Lojistik Başarı ödülleri de sahiplerini buldu. Başarı Ödülü kapsamında Ulusal Lojistik Başarı Ödülü’ne Balnak layık görüldü. Balnak Lojistik adına Satış ve Pazarlama Müdürü Gurur Eralp, ödülünü Mersin Vali Yardımcısı Mehmet Çubuktar’ın elinden aldı.

Balnak Satış ve Pazarlama Müdürü Gurur Eralp yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Balnak olarak, bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Lokomotif sektörlerden biri olan lojistik Türkiye’de son yıllarda hızlı bir biçimde gelişme gösteriyor. Türkiye, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa arasında bir aktarma merkezi. Bundan kaynaklanan avantajlı konumu ile lojistik üssü olma yolunda ilerliyor. Balnak olarak bizde üzerimize düşeni yapmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ödül bizim için itici bir güç olacaktır.”

Balnak Hakkında:

Balnak, 1986 yılından bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında sunmaktadır. 2008 yılında İzmir Lojistik Grubu şirketlerini de bünyesine dahil eden Balnak, Türkiye lojistik sektörünün ilk 5 şirketi arasında yer almaktadır. Özellikle Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Avrupa, Batı ve Güney Avrupa ile Tunus, Fas, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerde parsiyel ve komple karayolu taşımacılık hizmetlerinde önemli bir payı olan Balnak, geniş acente ağı sayesinde tüm dünyada havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı da yapmaktadır.

Editör: TE Bilişim