ASYA-AVRUPA Arasında Taşımacılığın Geliştirilmesi Forumu, 19 Ekim 2009, Vilnius, Lituanya 

Önümüzdeki sonbaharda,  Lituanya Asya-Avrupa arasındaki taşımacılık ve lojistikle ilgili karar verilmesinin merkezi olacak.

Asya-Avrupa Arasında Taşımacılığın Geliştirilmesi Forumu 19 Ekim 2009 tarihinde Lituanya’nın Vilnius şehrinde Crown Plaza Otelinde düzenlenecektir. Söz konusu toplantı Asya-Avrupa taşımacılığı ve lojistiği alanlarında önde gelen kimselerin görüşmelerine ortam sağlayacaktır. Küresel piyasalardaki gelişmeler, ulaştırma altyapısının sağlanması ve uluslararası taşımacılık zincirleri vasıtası ile taşımacılık hizmetlerinin geliştirilmesine anılan forumda odaklanılacaktır. Asya-Avrupa Arasında Taşımacılığın Geliştirilmesi Forumu direkt olarak Avrasya Taşımacılık Politikası Ajandasına katkıda bulunacaktır. Anılan Forumun sonucu 19–20 Ekim 2009 Tarihleri arasında yapılacak birinci ASEM Ulaştırma Bakanları Toplantısında sunulacaktır.

Ayrıca, forum katılımcıları Bakanlarla yüz yüze görüşme şansı da bulabileceklerdir. Herkesin konuşma ve görüşmelere katılma fırsatı olacaktır.

Toplantı Programlarına http://www.asemtransport.org/en/europe-asia_transport_development_forum_50/programme_75.html adresinden ulaşılabilecektir.

Toplantı kayıt formları http://www.asemtransport.org/en/europe-asia_transport_development_forum_50/registration_78.html adresinden sağlanabilir.

Editör: TE Bilişim