Arkas, Karadeniz ve Akdeniz’deki yapılanması kapsamında yeni ofisler açmaya devam ediyor. En son Romanya’nın Sibiu ve Cluj-Napoca şehirlerinde açtığı ofisleriyle hizmet alanını genişletti.

Arkas, Karadeniz’in büyüyen pazarlarından Romanya’da Romar Shipping Agency ve Arkas Dacia şirketleri ile faaliyet gösteriyor. Romar Shipping Agency, Sibiu’da, Arkas Dacia ise Cluj-Napoca’da yeni ofislerini açtı.

Romar Shipping Agency yeni ofisiyle Sibiu’da hizmet verecek

Romanya’nın yaşam standartları en yüksek şehirlerinden biri Sibiu’daki endüstri parkının tamamlanması yeni yatırımcıları buraya çekiyor. Yatırımcıların artmasıyla ekonomisi gelişen Sibiu’daki bu gelişmeleri göz önünde bulunduran Romar Shipping Agency yeni ofisini Sibiu’da açtı. Ofis, ülkenin merkezinde ve batısında yer alan müşterileri için ihracat taşımaları gerçekleştiriyor. Romar Shipping Agency’nin Sibiu ofisindeki uzman ekip, Köstence limanına ve limandan iç bölgelere olan taşıma hizmetlerinde fark yaratmayı hedefliyor.

Arkas Dacia Cluj-Napoca’da yeni ofis actı

Arkas Dacia, bölgedeki hizmet ağını ve faaliyet alanlarını genişletmek amacıyla Romanya’nın en dinamik ekonomisine sahip şehirlerinden birisi Cluj-Napoca’da yeni bir ofis açtı. Cluj-Napoca Bükreş’e 441 km, Budapeşte’ye 409 km ve Belgrad’a 465 km uzaklıkta olması nedeniyle önemli bir coğrafi konumda bulunuyor. Ayrıca Cluj-Napoca’nın ekonomik ve sosyal gelişiminde Bükreş-Cluj-Budapeşte ve Viyana’yı birbirine bağlayacak otobanın 2012’de tamamlanması önemli bir rol oynayacak. Cluj-Napoca’daki ofis, Kuzey Kıta limanları (Hamburg/Rotterdam) üzerinden gerçekleşen mevcut yük trafiğinden pay alabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
 

Editör: TE Bilişim