ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN TEHLİKELİ MADDE VE TAŞIMACILIĞI MEVZUATI İLE LOJİSTİĞİN GELİŞİMİ SEMİNERİ

 

 

TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI VE LOJİSTİK ALİAĞA TİCARET ODASI’NDA KONUŞULACAK

 

 

ALİAĞA- İZMİR (17.03.2010)- Son yıllarda ulaşım, liman- denizcilik yatırımları ve lisanslı depoculuk faaliyetleriyle öne çıkmaya başlayan İzmir’in Aliağa ilçesinde tehlikeli Madde taşıyıcılığı ve lojistik faaliyetleri bilgilendirme seminerinde konuşulacak. Seminere Ulaştırma İzmir Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve sektörlerin temsilcileri, Aliağa Ticaret Odası üyeleri katılacak

 

Aliağa Ticaret Odası, 25 Mart Perşembe günü “Tehlikeli Madde Mevzuatının Ve Lojistiğin Gelişimi Bilgilendirme Semineri” düzenleyecek. Sektör mevzuatı bilgilendirmeleri ve sektör temsilcilerinin görüşlerinin alınmasının ardından “Lojistik merkez olarak Aliağa” konulu panel düzenlenecek.

 

ULAŞTIRMA BÖLGE MÜDÜR YARDIMCISI KATILACAK

25 Mart 2010 Perşembe günü Saat 13.00’de Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda başlayacak olan “Tehlikeli Madde Mevzuatının ve Lojistiğin Gelişimi bilgilendirme Semineri”nde Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ve Ulaştırma Bakanlığı İzmir Bölge Müdür yardımcısı Ahmet Damcıdağ konuşma yapacak.

 

KARAYOLU, DENİZYOLU VE DENİZYOLU TAŞIMALARI

 

Seminer kapsamında, “Ulaştırma Mevzuatının Lojistikteki değişime etkisi ve Tehlikeli Madde ve Taşımacılığında Uluslar arası Mevzuata uyum süreci” konulu sunum yapılacak. Sunumda, Lojistik ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Rüçhan Derici tarafından Karayolu, denizyolu ve Denizyolu taşımaları ile ilgili mevzuat hakkında katılımcıları bilgilendirecek. Sektör temsilcilerinin soruları yanıtlanacak.

 

LOJİSTİK MERKEZ OLARAK ALİAĞA

 

Aliağa Ticaret Odası’da yapılacak olan seminer programının son bölümünde “Lojistik Merkez olarak Aliağa” konulu Panel yapılacak. Panele konuşmacı olarak Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka,  Ulaştırma Bakanlığı İzmir Bölge Müdür yardımcısı Ahmet Damcıdağ, İzmirYüksek Teknoloji Enstitüsü  Öğretim üyesi  Doç. Dr. H.Murat Çelik,  Lojistik ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Rüçhan Derici katılacak.

 

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ KATILACAK

 Aliağa Ticaret Odası’nın tüm taşımacılık ve lojistik sektör bileşenlerini buluşturacağı programa; Liman İşletmeleri, Taşımacı Firmalar, Akaryakıt Dağıtıcıları, Kimyasal Ürün Üreticileri, Plastik Hammadde Üretim ve Ticaret Firmaları,  Gübre Üretim ve Ticaret Firmaları, Ambalaj Firmaları, Freight Forwarderlar, Akaryakıt İstasyonları ve Diğer İlgili İşletmeler katılabilecek.

 

Editör: TE Bilişim