Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM)'nin 22. Olağan Genel Kurulunda Hakan Genç ve ekibi yeni yönetim kurulu olarak seçildi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de yeni yönetim kurulunda yedekler üyeler arasında 2 sırada yer aldı.

İSTANBUL-Türk Liman İşletmeleri Derneği'nin (TÜRKLİM) 22. Olağan Genel Kurulu İstanbul Marriott Hotel Asia’da yapıldı.

İstanbul'da Mariott Otel'de düzenlenen toplantı, Genel Kurul Divan seçimi ile başladı. Yapılan divan seçiminin ardından, divan üyesi yaptığı konuşmada, gündeme maddelerini sıraladı. Yapılan konuşmanın ardından, TÜRKLİM Genel Sekreteri İrfan Bilgin, toplantıda hazır bulunan TÜRKLİM üyelerine, 2018 yılında yapılan faaliyetler ve gelir gider tablosu hakkında bilgi verdi.

"İŞ SAĞLIĞI-GÜVENLİĞİ VE ÇEVRE ÇALIŞTAYI YAPIK"

22. Olağan Genel Kurul'da üyelere bilgilendirmede bulunan Genel Sekreter İrfan Bilgin, 2018 yılı içerisinde "TÜRKLİM- İş Sağlığı-Güvenliği ve Çevre Çalıştayı' yaptıklarını, çalıştaya Denizcilik, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı temsilcileri, TÜRKLİM’e bağlı liman işletmelerinin yönetici ve çalışanları ile TÜRMEPA yönetici ve temsilcilerinin de katıldığını belirtti.

Her yıl düzenli yayınlanan Sektör Raporu ile birlikte 2018 yılında Limanlardaki transit yük rejimini inceleyen bir kitabın basılarak tüm ilgili kuruluşlara gönderildiği, ayrıca limancılık ile ilgili bir derginin yayınlanmaya başlandığını açıkladı.

Diğer yandan 2018 yılı içerisinde TÜRKLİM tarafından yapılan bazı faaliyetler hakkında bilgi veren Bilgin, üyelere TÜRKLİM’in 2018 yılı gelir – gider tablosu hakkında da bilgilendirmede bulundu.

YÖNETİM SEÇİLDİ

Kongrede raporların okunması, raporlar üzerine yapılan konuşmaların ardından raporlar ibre edildi. Daha sonra Gündem gereği seçimler maddesine geçildi. Divana Hakan Genç ve Özgür Say başkanlığında iki ayrı liste sunuldu. Yapılan seçimler sonrası Hakan Genç grubunun seçimi kazandığı divan tarafından açıklandı.

TÜRKLİM’İN YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Hakan Genç (MARPORT),Cem Aysel (ERDEMİR),Arcan Fayatorbey (APM),

Hayati Akbaş /HOPA

Editör: TE Bilişim