Trıpadvısor’dan Marmaris Yat Limanı’na ‘Mükemmellik’ Sertifikası

Marmaris Yatlimanı, Tripadvisor’in milyonlarca kullanıcısının oyları ile belirlenen "2014 Mükemmellik Sertifikası" listesine girdi.

Ünlü seyahat sitesi Tripadvisor, yolu Türkiye’ye düşen turistler için gidilmesi gereken 30 yeri seçti. Geçen senenin en çok tercih edilen yerlerini görme imkanı veren listede, müzeden kiliseye, doğal yapılardan, insan elinin yarattığı şahane yapılara kadar bir çok yer bulunuyor. Marmaris Marina da görülmesi gereken yerler listesinde yer alıyor. Listenin ilk üç sırasında, Efes Antik Kenti, İstanbul Tarihi Yarımadası ve Ayasofya Cami yer alırken, Marmaris Marina’nın yanında Kapadokya, Zeugma Müzesi, Selimiye Cami, Ölüdeniz, Yerebatan Sarnıcı, Süleymaniye Cami, Topkapı Sarayı, Rahmi Koç Müzesi, Rüstem Paşa Cami, İztuzu Plajı, Antalya - Termessos Kaplıcaları, Gülhane Parkı, Bursa Ulucami gibi, doğal güzellikler ve tarihi yapılar yer alıyor.

Tripadvisor nedir?

Hotel, restoran, gezilecek yer değerlendirme sitesidir. Yorum yapmak için üye olunması gerekmektedir. Yorumlar moderatörler tarafından incelendikten sonra sitede yayınlanmaktadır. Hotelcilik sektöründe trip advisor yorumları önem arz eder. hotelleri site içerisinde aldığı yorumlara göre sıralamaya koyarlar. Kalacağınız otelin, gideceğiniz yerin önceden orda kalmış, bulunmuş insanlar tarafından yorumlanması sizi o yerle ilgili bilgilendirir. 

Editör: TE Bilişim