Teos Marina 4 müjde ile yatçıları sevindirdi 

Sakin Şehir ünvanlı, hayalleri süsleyen, filmlere konu olan Ege kasabası Seferihisar’da yatçıların huzurlu adresi Teos Marina, CNR Avrasya Boat Show’da duyurduğu kampanyaları ile tekne sahiplerinin kalbini kazandı. Yeni kampanyalarını ilk olarak fuarda duyuran Teos Marina, daha iyi hizmet, yeni fiyatlar ve avantaj paketleri ile yatçılar tarafından yoğun ilgi ve memnuniyetle karşılandı.  

Üzüm bağları, zeytin ve mandalina bahçeleri, enginar tarlalarıyla çevrili, 3000 yıllık Teos Antik Kent’ten ismini alan Teos Marina, bağlanmak isteyen ancak dalgalanan kur nedeniyle mağdur olan tekne sahiplerine fuarda 4 önemli müjde verdi. Sabit kur, 1 ay hediye, 6 taksit ve sadakat indirimi 

Kampanya çerçevesinde, 30 Haziran’a kadar sabit kur 1 Euro=3,5 TL olarak uygulanacak. Ayrıca yıllık yeni sözleşme yapana ya da yıllık sözleşmesini yenileyene, 30 gün ücretsiz hediye süre verilecek. Yıllık sözleşme yapanlara, ödeme kolaylığı getirmek amacıyla kredi kartına 6 aya kadar taksit uygulanacak. 1 Ekim – 30 Nisan tarihleri arasında en az 90 gün denizde konaklayan yatçıları %40 indirimler, kara konaklama fiyatlarının yeniden düzenlenmesi ile %45’lere varan indirimler yat sahipleri tarafından büyük ilgi gördü. 

Teos Marina müdavimleri her zamankinden daha avantajlı olacak. Çünkü sadakat programı ile her yıl için katlanarak artan bir indirim hakkı kazanacaklar. Teos Marina’da yıllık sözleşmesi olan tekne sahiplerine konakladıkları her yıl için %2 indirim katlanarak artacak. Konaklama yıl sayısı arttıkça daha yüksek indirim oranı uygulanacak. Örneğin Teos Marina’da 5 yıl konaklamış yatçı %10 indirim kazanacak.  

Sadakat programından faydalanmak için şu an marina ile güncel sözleşme olması gerekmiyor. Geçmiş yıllardaki konaklamalar da bu sadakat programına katılmak için geçerli sayılacak. 

Hedef vazgeçilemez bir liman olmak 

Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü, her geçen gün biraz daha yıldızı parlayan Teos Marina’da daha iyi hizmet ve avantajlı fiyatlar ile sektörde fark yaratmak istediklerini söyledi. “Teos Marina müdavimleri ile büyüyen kocaman bir aileyiz” diyen Günlü, avantajlı konumunun yanında, hizmetleri ile de vazgeçilmeyen, yatçıların buluşma yeri olan bir marina olmayı hedeflediklerini vurguladı.  

Tertemiz denizi, mavi bayraklı plajları ile maviliklerin huzurlu dünyasını keşfetmek isteyen yatçıların Teos Marina’yı tercih ettiğini belirten Günlü, “Fuarda gördüğümüz yoğun ilgiden dolayı ve fuar süresince sözleşme imzalayan yatçılara teşekkür ediyoruz. Denizi seven ve sakin yaşama adım atmak isteyen herkesi Teos Marina ailesine katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu. CNR Avrasya Boat Show 3. Salonda C03 no’lu stantta Teos Marina ile tanışmak için pazar son gün.  

Editör: TE Bilişim