Pendik'ten Patras’a seferler başlayacak

U.N. Ro-Ro, Yunanistan’ın Güney Batısındaki en önemli limanlardan Patras’a da seferlerinin başlayacağını duyurdu. İlk gemi, 22 Haziran Cuma günü Pendik’ten hareket edecek.

Patras seferleriyle birlikte hem Türkiye ile Yunanistan arasındaki taşımalar hem de Yunanistan ile Avrupa arasındaki taşımalar yapılabilecek. Düzenlenecek seferlerle Yunanistan üzerinden taşıma yapan nakliyecilerimize transit süre ve maliyet avantajı sağlanacak.

Patras uğrakları ihracatta ve ithalatta haftada birer sefer ile başlayacak olup ilerleyen dönemde haftada karşılıklı ikişer sefere çıkacak. Talebe göre karşılıklı üçüncü seferler de eklenebilecek.

Pendik-Patras ve Patras-Pendik seferlerinin tek yön komple araç ve yarı römork navlunu liman masrafları dahil EUR 550, tüm konteynerler için liman masrafları dahil EUR 450 olarak belirlendi.

Trieste-Patras ve Patras-Trieste seferlerinin tek yön komple araç ve yarı römork navlunu liman masrafları dahil EUR 800, tüm konteynerler için liman masrafları dahil EUR 650 olarak belirlendi.

Patras hattının bilet tarifesinde toplu bilet, ciro primi uygulamaları ve diğer destekler geçerli olmayacak. BAF akaryakıt katkı payı ise navlunlara dahil olacak.

Editör: TE Bilişim