Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Yapımını İçtaş firmasının üstlendiği Karasu Liman çalışmaları devam ediyor ve titizlikle sürüyor” dedi.

Yapımı devam eden ve 2016 yılında bitirilmesi planlanan Liman Projesi’nin gerçekleşmesinde yetkili firma İçtaş Sakarya Karasu Liman Yatırım ve İŞL. A.Ş Genel Müdürü Erhan Doğan, Ankara Bölge Müdürü İcra Kurul Üyesi Murat Kurtuluş, Alt Yapı Yatırımları ve işletmeler Finans direktörü Serkan Koçak, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çalışmaları ve süreci yakından takip eden Başkan İspiroğlu ve firma yetkilileri durum değerlendirmesinde bulundular. Karasu’nun büyümesine katkı sağlayacak bu proje, büyüyen ekonominin ve gelişen Yeni Türkiye’nin yapı taşlarından biri olacak durumunda.

HER BAŞLANGIÇ ZAFERDİR

Çalışmaları yakından takip ettiğini vebu limanın Karasuya büyük avantajlar katacağını vurgulayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu: “Yapımını İçtaş firmasının üstlendiği Karasu Liman çalışmaları bilindiği gibi devam etmekte ve büyük bir titizlikle sürmektedir. Bu projenin Karasuya kazandırmış olduğu önem tartışmasız. Ülke lojistik ve imalat sektörünün büyümesinde dev bir adım ve yatırımdır. İlçemiz gençlerine de önemli bir iş imkanı sunacağı kanaatindeyim. Bu bağlamda hem Karasu’muzun hem de ülkemizin ilerlemesine vesile olacak her başlangıç, bizim için zaferdir. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Editör: TE Bilişim