Görele Limanı Betonlanıyor...

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun girişimleri sonucunda Görele Liman alanı zemin betonlama çalışmaları Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırma Bölge Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Melikoğlu, “Ulaştırma Bakanlığı Kara ulaştırma Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız olumlu görüşmeler sonucunda liman mevkiini elektrik ve su problemlerini çözüp yeniden düzenlenmesini sağlayıp görüntü kirliliğini ortadan kaldırarak hem  ilçe halkımızın rahatça gezip dolaşacağı bir alan hem de balıkçılarımız için daha güvenli bir liman haline getirilmesini amaçlayarak  halkımızın hizmetine sunulmasını sağlıyoruz” dedi.

“LİMAN SAHASI CANLANACAK”

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun girişimleri ile  betonlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacak liman için başkan Melikoğlu’na teşekkür eden balıkçılar ve ilçe halkı da, “Şirin ilçemiz Görele için var gücüyle çalışan ve limanımızı yeniden düzenlenmesini sağlayan belediye  başkanımıza teşekkür ederiz. İnşallah limanımız yeni görünümüyle daha da canlanacak“dediler.

Editör: TE Bilişim