Global Liman İşletmeleri Miami’den 3 ödülle döndü

Kruvaziyer turizmin en önemli dergilerinden Cruise Insight’ın verdiği geleneksel Kruvaziyer Ödülleri, ABD – Miami’de düzenlenen Seatrade Cruise Global 2016 esnasında sahiplerini buldu. Kruvaziyer turizmin en önemli organizasyonu olan Seatrade Cruise Global 2016, bu sene de 93 ülkeden 11.000 profesyoneli, 800 katılımcıyı ve 300 basın mensubunu Fort Lauderdale Broward County Convention Center’da bir araya getirdi.

Portföyünde bulunan 7 ülkedeki 10 liman ile “Dünyanın En Büyük Kruvaziyer Liman İşletmecisi” konumundaki Global Liman İşletmeleri (GLİ) de, kruvaziyer turizmin bu en önemli küresel platformunda, etkileyici standı ve sektörün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği gelenekselleşen gala gecesi ile güçlü bir şekilde yerini aldı. GLİ, Cruise Insight Kruvaziyer Ödülleri’nde 3 ödül birden aldı Alanındaki en prestijli değerlendirme olarak kabul edilen Cruise Insight Kruvaziyer Ödülleri, önde gelen kruvaziyer şirketleri yöneticilerinin oyları ile sahiplerini buldu.

Farklı kategorilerde kruvaziyer destinasyonları ve limanlarının değerlendirildiği oylamada Global Liman İşletmeleri’nin 3 limanı birden alanlarında büyük ödüle layık görüldü.

Global Liman İşletmelerinin operasyonel yapısında yer alan Barselona Kruvaziyer Limanı ile Singapur Kruvaziyer Limanı’nın “Best Turnaround Port Operations – En İyi Ana Liman Operasyonu” ödülünü kazandığı değerlendirmede, Valletta Kruvaziyer Limanı ise “Best Terminal Operator – En İyi Terminal Operatörü” seçildi.

“Ödüller, yüksek hizmet kalitesinin, operasyonel başarıların geri yansıması”

Global Liman İşletmeleri kazandığı Cruise Insight Kruvaziyer Ödülleri’ni Seatrade Cruise Global 2016’da düzenlenen törenle aldı. Global Liman İşletmeleri’nin Cruise Insight Kruvaziyer Ödülleri’nde üç ödül birden almasına dikkat çeken Global Liman İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Arpak Demircan “Global Liman İşletmeleri, dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi olarak; yüksek hizmet kalitesi sunuyor, efektif ve inovatif yönetim ile hinterlandına dahil ettiği her limanda standartları yükseltiyor.

Avrupa, Akdeniz ve Asya Pasifik’teki güçlü ve geniş hinterlandı ile operasyonel bir bütünlük içinde kruvaziyer turizminde; hem kruvaziyer şirketlerine, hem yolculara hem de gemi ve personellerine benzersiz avantajlar sağlıyor. Aldığımız ödüller, verdiğimiz bu hizmet kalitesi ve imza attığımız operasyonel başarıların bize geri yansıması, bir tescili anlamı taşıyor.
Bu ödüllerin, kruvaziyer turizmin en önemli isimleri, uzmanları tarafından verilmesi de bizi motive eden ayrı bir gurur kaynağıdır” açıklamasında bulundu. 
Editör: TE Bilişim