Çeşme Marina'nın temeli atılıyor
 
Türkiye’nin önde gelen yatırım holdinglerinden IC İbrahim Çeçen Holding ile Yatçılık ve Marina İşletmeciliği Sektöründe Dünya Lideri Camper & Nicholsons Marinas International ortaklığında 25 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile kiralanan Çeşme Marina’nın temel atma töreni 10 Ekim’de gerçekleşecek. Limanın inşaatının sekiz ayda tamamlanarak Mayıs 2010’da açılması planlanıyor.

Çeşme Marina'nın, maksimum büyüklüğü 60 mt. olan tekneler için denizde 400, karada 100 tekne kapasitesi bulunuyor. Çeşme Marina'da sadece yatçılara değil tüm Çeşme'ye hitap edecek olan alışveriş merkezi, restoran, kafe ve barlar, spor ve sağlıklı yaşam merkezi, yat kulüp gibi hizmetler de sunulacak.

IC Holding ve IC Çeşme Marina Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen, Çeşme Marina projesinin hem IC Holding, hem de ortakları Camper & Nicholsons için çok önemli olduğunu söyledi. Çeçen, şöyle devam etti:

"Bu projeye ve başarısına olan inancımız, ekonomik krize rağmen hiç tereddüt etmeden devam etme kararlılığı göstermemize neden oldu. Temel atma törenimiz sonrasında, dünya standartlarında malzemeler ile yat limanını tamamen yenileyerek, tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, en yüksek seviyede hizmetlerin sunulacağı bir marina yaratacağız. Çeşme Marina’yı, uluslar arası yatçılık sektöründe lider konumdaki ortağımızın tecrübeleri ile, Türkiye’nin ve Akdeniz’in en çok tercih edilen marinası haline getirmeyi amaçlıyoruz."

 

 

 

Editör: TE Bilişim