Çeşme Marina gün sayıyor 
 
Yaz sezonunda hizmet vermeye başlayacak olan ve IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding ile İngiliz Camper&Nicholsons Marinas International ortaklığı ile 13 milyon euro yatırım yapılan Çeşme Marina, henüz açılmadan kıyı bölümünde yüzde 75’lik, işletmelerin yer aldığı bölümde ise yüzde 90’lık doluluk oranına ulaştı.

DLH tarafından yap-işlet-devret modeliyle 25 yıllığına kiralanan ve yatırım için temel atma töreni Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Çeşme Marina, açılış için gün sayıyor. Çeşme Marina’nın tanıtımı için Kordon Otel’de düzenlenen kokteyle Genel Müdür Can Polat, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

Yaza hizmete girecek.

Kokteylde konuşan Genel Müdür Can Polat, marinanın deniz bölümünün yüzde 75’i, işletmelerin yer aldığı bölümün ise yüzde 90’ının dolduğunu söyledi. Marinanın yaz sezonunda hizmete gireceğini açıklayan Polat, “Bir şehir içi marinası olan Çeşme Marina, yatçıların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak sunacağı kaliteli hizmetle birlikte, Çeşme ve çevresinin hayatına canlılık getirecek” diye konuştu.

Tekne sahiplerine yüzde 25 erken rezervasyon olanağı sunduklarını da aktaran Polat, “Toplam 6 bin metrekarelik alana sahip, büyüklükleri 25 metrekareden 500 metrekareye değişen 41 ünitede yat acentaları, restoranlar, kafeler, barlar, giyim ve aksesuar mağazaları yer alacak. Çarşıda Babylon, Gant, North Sails, Mudo, Mado, Burger King, Tuval Restaurant, D&R, Teknosa, Carrefoursa, Polo Garage, Slam, Giormani Optik, Helly Hansen gibi Türkiye’nin önde gelen markaları yer alıyor” bilgisini verdi.

 

 

Editör: TE Bilişim