Ayar: Yapılacak liman zarar vermeyecek 

AKP Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve Kadın Kolları Başkanı Melek Çelik eşliğindeki heyet KTO'yu ziyaret etti. Ayar, Körfez’de yeni bir liman yapılmasını kendilerinin de istemediğini, yapılacak olan limanın ilçenin yapısına zarar vermeyecek şekilde yapılandırılacağını ifade etti
 

AKP Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar’ın ziyaretinde Kocaeli Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Osman Çalık ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ayar Körfez Ticaret Odası’na gelmekten memnun olduğunu belirterek, “Kocaeli Milletvekili olarak; bölgemizi her açıdan yakından takip ediyorum. Bölgemizde üreten, çalışan ve yaşayan herkesin ve her sorunun yanındayım. Bölgemiz ve Körfez için yapılacak her türlü çözüm önerisine ve çalışmaya destek vereceğimi bilmenizi isterim” dedi. 

Türkiye’nin son yıllarda ihracatta ve turizmde çok iyi yerlere geldiğine değinen Ayar, ulaşım, eğitim, sağlık ve enerji sektörlerin de çok iyi çalışmalar yapıldığını ve dış politikaların da çok başarılı olduğunu söyledi. Ayar, Körfez’de yapıllması planlanan Dubai Port limanıyla ilgili olarak da liman yapılmasını kendilerinin de istemediğini, yapılacak olan limanın ilçenin yapısına zarar vermeyecek şekilde yapılandırılması için gerekli temaslarda bulunacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim