Autoport, Hizmetlerini Çeşitlendiriyor...

Arkas Liman Hizmetleri grubu çatısı altında 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Autoport, müşterilerinin taleplerine cevap verebilmek amacıyla yükleme ve tahliye hizmetlerinde alternatifler sunuyor.

Coğrafi konumu itibariyle Kocaeli, Adapazarı, Yalova ve çevre illerin sanayi bölgeleri ve üretim yerlerine çok uygun bir noktada bulunan Autoport’ta hali hazırda kağıt, alçıpan, çelik boru ve rulo sac yük taşımaları için hizmet veriliyor. Eğitimli ve deneyimli insan kaynağı ile 7 gün 24 saat hızlı, güvenilir ve profesyonel hizmet sunan Autoport’un iki rıhtımında toplam 600 metrelik yanaşma alanı bulunuyor. İskelesinin genişliğinin 25 metre oluşu operasyonların aynı anda verimli ve seri şekilde devam etmesine imkan tanıyor.

Uluslararası Gemi ve Liman Tesisleri Güvenlik Kodu standartlarının öngördüğü güvenlik sistemlerine sahip liman sahası, en son teknolojik gözetim mekanizmaları ile kontrol altında tutuluyor.

Stoklama ile taşıma maliyetleri düşürülüyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Yeniköy beldesinde bulunan terminalin beton ve asfalt geniş istifleme alanları firmaların stoklama ihtiyaçlarını karşılarken, taşıma maliyetlerini de düşürerek avantaj sağlıyor.

 

Editör: TE Bilişim