Marmaris Limanı’na Kasım ayında gelecek olan ‘Costa’ grubuna bağlı 2 bin ve üzeri yolcu kapasiteli gemiler yüzleri güldürecek.

Marmaris Liman İşletme Anonim Şirketi tarafından Kasım ayında gelecek gemi listeleri açıklandı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, ‘’ 1 Kasım günü ‘Seabourn Pride’, 4-6 Kasım tarihleri arasında kalacak olan Sea Cloud, 7 Kasım ‘Costa Atlantica’, 10 Kasım ‘Amadea’, 11 Kasım ‘Celebrity Constelletion’, 15 Kasım ‘Costa Atlantica’, 17 Kasım ‘MSC Splendida’, 27 Kasım ‘Costa Atlantica’1-27 Kasım tarihleri arasında Marmaris Limanı’na demir atacak olan lüks yolcu gemileri toplam 15 bin 286 turisti getirecek.

DÜNYANIN EN ZENGİN 60 YOLCUSU KASIM'DA MARMARİS’TE

80 yıllık Sea Cloud Yelkenli gemisi de Kasım ayının ilk haftası Marmaris limanını ziyaret edeceğini belirtti. 60 yolcu kapasiteli Sea Cloud yelkenli gemisi dünyanın en zengin Cruıse yolcularını seyahat ettiriyor.ilk defa 80 yıllık yelkenli gemi Sea Cloud Marmaris limanına uğrayacak.1931'de ABD’li tahıl mirasçısı Marjorie Merriweather Post için inşa edilen Sea Cloud, özel bir yat olmasının yanında yolcuları da üst düzey kişilerden oluşuyor. Sea Cloud, 2. Dünya Savaşı sırasında, Başkan Roosevelt tarafından ABD Sahil Güvenlik gemisi olarak geçici süre hizmet verdi. Alman grup tarafından 1978 yılında satın alınan gemi, restore edilerek 1979 yılından sonra Cruıse gemisi olarak hizmet vermeye başladı. Sea Cloud 65 yolcu kapasiteli ve 61 mürettebatı bulunuyor.

Editör: TE Bilişim