Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Dr.Cengiz Tavukçuoğlu’nun sunumu ile düzenlenen ’İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim’ eğitimi, KUTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Eğitim programının açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer, üyelere yönelik planlanmış olan eğitim konuları ve tarihleri hakkında bilgi verdi. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB-ETÜSEM) eğitmeni ve danışman Dr.Cengiz Tavukçuoğlu, iletişimin insan ilişkilerindeki ve iş yaşamındaki yeri, iletişimin önemi, türleri ve doğru iletişim yöntemleri, temel iletişim becerileri, etkili iletişimi engelleyen unsurlar hakkındaki bilgileri, katılımcılar ile paylaştı.
Tavukçuoğlu’nun, iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği eğitime katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Video, karikatür ve gerçek yaşamdan örnekler ile desteklenen, coşkulu ve keyifli geçen sunumlarla, katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı. Eğitimin sonunda, memnuniyetlerini dile getirerek, KUTSO yetkililerine teşekkür ettiler. (EFE)
Kaynak: iha