Bulgaristan merkezli bir şirkete ait, yaklaşık 160 yolcu taşıyan kruvaziyer, Avusturya'nın Aschach an der Donau kasabasında duvara çarptı. 11 yaralı hastaneye kaldırıldı, yedi kişi hafif yaralandı.

Avusturya'nın Aschach an der Donau kasabasında Bulgaristan merkezli bir şirkete ait kruvaziyer, beton duvara çarptı. Ülkenin kuzeyinde, Tuna Nehir üzerindeki bir kanalda yaşanan olayla ilgili bilgi veren yerel polis, olayda 11 kişinin yaralandığını bildirdi.

Beldeport Limanındaki bir gemide yangın çıktı: 2 yaralı Beldeport Limanındaki bir gemide yangın çıktı: 2 yaralı

Reuters haber ajansının aktardığına göre, gemide olay anında yaklaşık 160 yolcu bulunuyordu. Kruvaziyer, Almanya'nın güneyindeki Bavyera eyaletinden Avusturya'nın Linz kentine doğru gidiyordu. Eferding Polis Sözcüsü, bugün yaptığı açıklamada, gece saatlerinde yaşanan olayda yaralanan 11 kişinin hastaneye kaldırıldığını, geminin ise kazanın ardından yoluna devam edebildiğini kaydetti. Sözcü, yaralıların yaralarının ne kadar ciddi olduğunun henüz netlik kazanmadığını bildirirken, Avusturya yerel basını, altı diğer kişinin daha hafif yaralar aldığını ancak hastanede tedaviye ihtiyaç duymadıklarını aktardı.

Editör: Nermin İstikbal