İzmir Büyüşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ekiplerin deprem nedeniyle 24 saat görevi başında olacağını ve geceyi dışarıda geçirecek vatandaşlar içinde araçlarla yemek dağıtımı yapılacağını duyurdu.

Ege Denizinde meydana gelen depremin ardından İzmir’de hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Bazı vatandaşlar hala olayın şokunu üzerinden atamazken, depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. İzmir Büyüşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, İzmirlilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Ekiplerin 24 saat boyunca görevi başında olacağını kaydeden Kocaoğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı:

“Hepimize büyük geçmiş olsun. Tedbir amaçlı olarak gerekli tüm hazırlıklarımız tamam. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Acil taleplerinizi Hemşeri İletişim Merkezinin (HİM) 444 40 35 nolu telefonu ile @izmirhim twitter hesabından iletebilirsiniz. AKS ekiplerimiz ve Eşrefpaşa Hastanemiz 24 saat nöbette. Geceyi dışarıda geçirecek vatandaşlarımız için araçlarla yemek dağıtımı yapılacak.”
Kaynak: iha