Eurleague Final Four’da Fenerbahçe ile Olimpiakos arasındaki final müsabakasını seyretmek isteyen taraftarlar Ümraniye Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na akın etti. Dev ekranda maçı izleyen taraftarlar tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Ümraniye Belediyesi, Euroleague Final Four’da Fenarbahçe ile Olimpiakos takımları arasında oynanacak final müsabakası için 15 Temmuz Şehitler Meydanına dev ekran kurdu. Takımlarına destek olmak isteyen Basketbolseverler parka akın ederek maçı dev ekranda izledi. Parkta toplanan vatandaşlar maç öncesinde tezahürat yaparak takımlarına destek oldu. Maçın başlamasıyla birlikte heyecanlı bir şekilde maçı izleyen taraftarlar Fenerbahçe’nin aldığı sayıları birbirlerine sarılarak kutladı. Final maçının heyecanını yaşayan vatandaşlara ayrıca Ümraniye Belediyesi tarafından kavurma, pilav, ayran ve su ikramlarında bulunuldu.

Maçı Ümraniye Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na kurduğu dev ekranda izleyen Fenerbahçe taraftarı Lütfi Sefa Cengiz, "Öncelikle Ümraniye Belediyesi’ne Hasan başkanımıza çok teşekkür ederim. Böyle güzel bir organizasyon yaptılar. Hayırlısı olsun biz iki senedir Final Four Oynuyoruz. Yarı finalleri geçiyoruz. Bu senede final İstanbul’da yapılıyor. Geçen senenin 1.9’unun öcünü almaya geliyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Bu sefer olacak inanıyoruz. Taraftarımız burada arkada gördüğünüz gibi tam destek. Biz meydana arkadaşlarla toplaşarak 20-30 geldik. Whatsaap gurupları açtık geldik. İki seneden beri çok istiyoruz. 213 ülkede ve 81 ilde yayınlarımız yapılıyor zaten Fenerbahçe’nin arkasındayız. Yenilirlerse de canları sağolsun" ifadelerini kullandı. Özalp Demirel ise, "Ümraniye Belediyesi sağolsun. İnşallah kupa gelir" diye konuştu.
Kaynak: iha