Küçükçekmece’de görev yapan 39 öğretmenin farklı kategorilerde 58 eserinin yer aldığı sergi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.
Küçükçekmece’de görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi düzenlendi. Küçükçekmece Belediyesi tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışına Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ile pek çok öğretmen ve sanatsever katıldı.
"Başkan Karadeniz’e teşekkürler"
Sergi açılışında söz alan Hamza Gönenç, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak,  sergide emeği geçen herkese teşekkür etti. Cemal Yılmaz ise yaptığı birçok etkinlik için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, 24 Kasım’ın tadını çıkardıklarını söyledi. Sergide eseri bulunan Gültepe İlkokulu öğretmeni Saadet Karagöz ise, bu özel günlerinde onları yalnız bırakmayanlara minnetini dile getirdi.
Öğretmenlerin eserleri sergilendi
Küçükçekmece’de görev yapan 39 öğretmenin farklı kategorilerde 58 eserinin yer aldığı sergi, sanatseverlerin beğenisini kazandı. Öğretmenlerin hünerlerini sergiledikleri Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi 15 Aralık’a kadar SKSM’de ziyaret edilebilecek.
Kaynak: iha