DenizHaber Ajansı bünyesinde yayınlanan DenizHaber.Com ve Turkish Maritime Dergisi, Uluslararası Denizcilik Örgütü'nün (IMO) Genel Kurulu'ndaki gelişmeleri sıcağı sıcağına okuyucularına duyurmak için bir ekiple Londra'ya çıkarma yaptı.

Cuma günü Türkiye'ninde aday olduğu, konsey seçimlerini izleyecek olan DenizHaber muhabirleri, gelişmeleri anında okuyucularına duyuracak.

Başbakanlık Denizcilik Müsteşarı Bekir Sıtkı Ustaoğlu Başkanlığındaki Türk heyetinin duygularını ve düşüncelerini, Türk denizcilik sektörü, sadece DenizHaber.Com'dan öğrenebilecek.

DenizHaber.Com ve Turkish Maritime Dergisi muhabirleri, IMO Genel Kurulunda bulunan tek Türk gazetecileri olarak bir başarıya daha imza attı.

IMO Genel Kurulu'ndaki gelişmeler;

24. IMO Genel Kurulunda oturum başkanlığını Çin'in Londra Büyükelçisi Zha Pei Xin yapıyor. IMO'ya üye 163 üye ülke ve 2 izleyici ülkenin katıldığı Genel Kurul'da konuşmacılar ISPS kod uygulanması üzerine fikirlerini ifade ediyorlar. Dikkat çeken bir nokta ise ülkelerin büyük çoğunluğu bakan düzeyinde temsil ediliyor.

DenizHaber.Com'un ulaştığı ancak teyit edemediği bilgiye göre, Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım daha önceden belirlenen programı çerçevesinde bugün Mancester'da olacağı ve büyük bir ihtimalle Perşembe günü, IMO Genel Kurulu'na katılacağı ifade ediliyor.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim