HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE TATİL

Akbük turizm beldesinin yeni konseptindeki estetik anlayışın gök kuşağını andıran yansımaları sizi, bu sezon tatilinize yönelik planlamış olduğunuz hayallerinizin ötesine taşıyacaktır. Akbük körfezinin henüz kirletilmemiş mavi ile turkuaz karışımı cam gibi berrak ve çam kokulu sularında, yeşilin nazlı bakışları altında huzur ve keyif içinde geçireceğiniz tatiliniz hafızalarınıza kazınacaktır.

Akbük beldesinin bu yılki trendleri sizleri kent yaşamının karmaşa dolu kaotik yapısından ve yok edici stres kâbusundan uzaklaştıracaktır. Sadece yüzmek, dinlenmek ve gezmek ile sınırlı kalmayıp, sizin de içinde yer alacağınız mitolojik ruhlu, birbirinden şahane manzaraların görüntüleri ile hayal aleminizde kısa bir yolculuğa çıkacaksınız.

Doğanın muhteşem çizgileriyle oluşan Akbük'ün coğrafik yapısı, yeşilin en gizemli tonları ile bir sanat eseri şıklığında renklendirilmiştir. Sahip olduğu içtenliği, doğallığı ve çömertliği ile dinginliğin sevdalısı olan Akbük koyları bu yılda insanoğlunun duygularında hayranlık uyandırmaya devam edecektir. Doğanın göz kamaştıran ince ruhlu aplike detayları sizin için bütün güzelliklerini hiç çekinmeden sergiliyor olacak.

Tekne ile çıkacağınız gezi veya oltayla balık avı turlarının zevki ne olursa olsun, körfezin en lüks ve en ihtişamlı tasarımları bütün cömertliği ile sizlere eşlik ediyor olacak. Böylesine büyüleyici, etkileyici bir atmosfer içersinde hem balık avlama zevkine hem de deniz ile baş başa olmanın hazzını yaşayacaksınız.

Egoizmin egemenliğinden kaçarak mavi özgürlüğün huzurunu yakalamak insanın en yalın, en masum duygularını canlandırmaya yetiyor. Akbük körfezinde tatilinizi gerçekleştirirken, doğanın estetik güzelliklerinin evrensel zevkleriyle tanışacak ve adeta büyüleneceksiniz.

Dışsal dünya ile içsel varlığınızın ahenk içende birleşmesi, askıya aldığınız bütün duygularınızı yeniden filizlendirecektir. Zamanın boynunu büktüğü yer olan Akbük sahilleri içimizi ferahlatan iksirli havası ile zevklerinizin doruğunda anlam kazanacaktır.

Ş.Ünal BENLİALPER
KAPTAN - DENİZCİ YAZAR