Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


Politika

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’daki terör saldırısı nedeniyle 24 Mart’ın ulusal yas ilan edildiğini duyurdu.

Politika

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi.

ASAYİŞ

Yemen açıklarında Husiler tarafından Yunanistan tarafından işletilen True Confidence adlı yük gemisine düzenlenen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

Ekonomi

Saldırılar, uluslararası lojistik firmalarını yeni rota arayışlarına yönlendirerek alternatif rota olarak Türkiye’yi ve Doğu Karadeniz Bölgesi hinterlandında bulunan Orta Koridor...

ASAYİŞ

İngiltere Deniz Ticareti Operasyonları (UKMTO) tarafından yapılan açıklamada, Yemen’in Aden kenti açıklarında bir gemiye İHA saldırısı düzenlendiğine...

GUNDEM

Deniz güvenlik firması Ambrey, Kızıldeniz'de, Yemen kıyısı açıklarında Malta bayraklı, Yunanistan'a ait bir geminin füzeyle vurulduğunu söyledi.

ASAYİŞ

Birleşik Krallık Deniz Ticareti Operasyonları (UKMTO) ve İngiliz deniz güvenliği şirketi Ambrey, Somali açıklarında Liberya bandıralı bir yük gemisine 5-6...

ASAYİŞ

Güvenlik servisleri, Gine Körfezi'nde faaliyet gösteren bir tankerden en az iki mürettebatın kaçırıldığı bildiriyor.

GÜNCEL

İran, Kızıldeniz’de Yemen’deki Husiler tarafından ticari gemilere düzenlenen füze ve dron saldırılarından sorumlu olduğuna dair iddiaları reddetti. 

Politika

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Kızıldeniz’de Husiler tarafından ticari gemilere düzenlenen saldırılardan İran’ın sorumlu olduğunu iddia etti.

ASAYİŞ

İki dökme yük gemisi ve bir konteyner gemisi, 3 Aralık'ta güney Kızıldeniz'de Bab el-Mendeb Boğazı yakınında Husiler tarafından saldırıya uğradı.