Karadeniz Haberleri

Karadeniz haberleri ve güncel Karadeniz gelişmeleri, Karadeniz ile ilgili tüm video, Karadeniz fotoğrafları ve Karadeniz haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


Politika

Yapı ruhsatına eklenecek ‘plan notu’ ile birlikte müteahhitler binaların zeminlerinde sismik izolatör kullanabilecek.

ASAYİŞ

Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, "Sesin, savaş uçaklarının yol açtığı sonik patlamalardan olabileceği ihtimali görülüyor" dedi.

ÇEVRE

Samsun’da sahil kenarında yürüyüş yapan bir vatandaş, Karadeniz’de yüzen yunusları görüntüledi.

ASAYİŞ

Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Karadeniz’de fırtına beklentisi üzerine onlarca yük gemisi, Sinop’un doğal limanına demirledi.

BALIKÇILIK

Hava sıcaklıkları deniz suyunu etkiledi. Deniz suyunun sıcaklığı düşmeyince hamsi de Gürcistan’a kaçtı. 

ÇEVRE

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulması beklenen fırtına öncesinde uyarıda bulundu.

Genel

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan ile başlatılan “Üçlü Girişim” kapsamında Karadeniz Mayın Karşı Tedbirleri Görev Grubu Mutabakatı (MCM Black Sea) yarın...

ASAYİŞ

Denizcilik Genel Müdürlüğü: “Tuna Nehir’inde bir gemi mayına çarptı. Gemideki 4 Türk denizcinin sağlık durumu iyi.”

ÇEVRE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Karadeniz’de saatteki hızı 105 kilometreye çıkan tam fırtına beklendiğini duyurarak, uyarıda bulundu.

GUNDEM

İngiltere Savunma Bakanlığı, Norveç ile birlikte Ukrayna'nın denizcilik yeteneklerini desteklemek için Kiev'e savaş gemileri sağlayacak yeni bir koalisyona liderlik edeceğini...

ASAYİŞ

Karadeniz’de yaklaşık 3 haftadır etkili olan fırtına ve olumsuz hava şartları Bartın açıklarında etkisini sürdürüyor. I.