Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, evleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Uçar ailesini evinde ziyaret eden İl Başkanı Aydın, Nusrettin Uçar adlı vatandaşın evini ziyaret ederek aile fertleri ile sohbet edip sorun ve talepleri dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uçar, Aydın’a teşekkür etti. Sadece seçim zamanlarında kapılarının çalınmadığını söyleyen Uçar, İl Başkanı Aydın’ın ziyaretinden dolayı, oldukça mutlu olduklarını söyledi. Uçar, “Bizler bugün sadece seçim zamanlarında kapısı çalınanlardan olmadığımızı fark ettik. Sayın Başkanımıza sonsuz teşekkür eder başarılarının devamını diliyorum. Dünyada eşi benzeri olmayan dik duruşundan taviz vermeyen liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da buradan selam ediyorum” dedi.

Öte yandan, Uçar ailesine yapılan ziyarette Başkan aydın’dan bilgisayar talep eden 9. Sınıf öğrencisi Ömer Uçar’ın talebine Başkan Aydın sessiz kalmayıp kendisine dizüstü bilgisayar hediye etti.

Başkan Aydın, aile tarafından çok sıcak karşılandığını ve bu tür ziyaretlerin devamını geleceğini belirterek vatandaşlarla bir araya geleceklerini dile getirdi. Aydın, “Bizler Ak Parti Ailesi olarak sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız, bugün de Uçar ailesini evinde ziyaret ettik. Ailemizin sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, bizlerden bilgisayar talebinde bulunan Ömer kardeşimize de bilgisayar hediye ettik, Aydın“Öğrencimizin teknolojinin en son imkânlarından faydalanacak olması bilgisayarı da bilgiye ulaşmak, araştırmak ve öğrenmek için de kullanmasını istiyoruz, Öğrencimizin de derslerinde başarılı olmasını Ülkemize, ilimize hayırlı bir vatandaş olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha