Vizyonda 5 Yeni Film

Bu hafta 2'si yerli yapım, biri animasyon, 5 yeni filmi vizyona girdi.

Arızalı Çiftler, Zombieland, ikinci çevrimleri yapılan çizgi film Alvin ve Sincaplar'la, Dabbe 2 ve Orada, sinemaseverlerle buluştu.

Arızalı Çiftler
Yönetmenliğini Peter Billingsley'in üstlendiği Arızalı Çiftler'de başlıca rolleri Kristen Bell, Vince Vaughn, Malin Akerman, Jason Bateman, Jon Favreau ve Faizon Love paylaşıyor.

Filmde cennet de denilebilecek lüks bir adaya, hayatlarının gezisine çıkan orta batılı dört çiftin komik maceraları konu ediliyor.

Zombieland
Yönetmenliğini Ruben Fleischer'in yaptığı Zombieland'in başrolerinde Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone ve Abigail Breslin var.

Aksiyonla, komedinin birlikte harmanlandığı filmde, zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalmanın yollarını bulma çabasındaki Columbus ve Tallahassee'nin öyküsü konu alınıyor.

Alvin ve Sincaplar - 2
Betty Thomas'ın yönettiği Alvin ve Sincaplar, ikinci çevrimiyle sinemaserlerin karşısında.

Küçüklerin yanında, tüm aile üyelerine yönelik keyifli animasyonda, Dave Seville'in yeğeni Toby'yle yaşayan, müzik yıldızı sincaplar; Alvin, Simon ve Theodore'un, 25 bin dolar ödüllü müzik yarışmasında, rakipleri kız sincaplardan oluşan grupla giriştikleri amansız mücadele ele alınıyor.

Dabbe - 2
Senaryosu, yapımı ve yönetmenliği Hasan Karacadağ'a ait Dabbe'de Sefa Zengin, İncinur Daşdemir, Deniz Olgaç, Muharrem Dalfidan ve Leyla Göksun rol alıyor.

Filmin ikinci çevriminde, kıyametin son saatlerinin yaklaştığından habersiz bir şekilde, kendi hallerinde ve dünyalarında sessizce yaşayan bir grup insanın başlarından geçen korkunç olaylar işleniyor.

Orada
Hakkı Kurtuluş ile Melik Saraçoğlu'nun birlikte yazıp yönettiği Orada'da Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Erol Günaydın ve Füsun Erbulak oynuyor.

Anne, baba, abla ve erkek kardeşten oluşan, parçalanmış bir aileyi merkeze alan filmde; hayatını huzurevinde sürdüren 65 yaşındaki anne Hümeyra'nın yaşamına son vermesi ardından gelişen dramatik olaylar hikaye ediliyor.

Editör: TE Bilişim