Ünlü İlahiyatçı, Bilim İnsanı Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk Sonsuzluğa Uğurlandı

 Önceki gün hayatını kaybeden Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk'ün cenazesi cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

ÇOCUKLARI TAZİYELERİ KABUL EDİYOR

Önceki gün doğum gününde,65yaşında hayatını kaybeden eski milletvekili ve ilahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı tabutu Şakirin Camii'ne getirildi. Yakınları ve sevenlerinin erken saatlerde doldurmaya başladığı cami avlusunda oğulları Cüneyt, Mustafa Tahir, Ali Nuri ile kızı Saniye Öztürk taziyeleri kabul ediyor. Sevenleri, ünlü hocayı tabutu başında dualar etti. Törene katılan bir kadının ise dua ederek Öztürk'ün tabutunu öptüğü görüldü.

"ALLAH DOĞDUĞU GÜNDE KENDİSİNİ YANINA ALDI"

Oğlu Cüneyt Öztürk basın mensuplarına yaptığı açıklamada büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Öztürk, "Ülkemizin çok değerli bir evladı hayata gözlerini yumdu. Hepimiz çok üzgünüz. Son 3-4 ayını hastanede ve evde tedavi altında geçirdi. Yanımızdaydı, elimizin altındaydı. Çok güzel bir vefatı oldu. Tabi vefatların hiçbiri güzel değildir. Ama şekil olarak bizleri üzmedi, kendini yormadı. Allah doğduğu günde kendisini yanına aldı. Hepimizin, vatanımızın, Türk-İslam aleminin başı sağ olsun" diye konuştu.

KANLICA'YA DEFNEDİLECEK

Yaşar Nuri Öztürk, cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca'daki aile kabristanlığına defnedilecek.
Editör: TE Bilişim