Star TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasının Türkiye 2. Tur etabı dün akşam ekranlara geldi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın juri üyeliği yaptığı programda dün akşam yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekildi.

Yeşilmişik grubu sahnede gösterisini sunarken yarışmacılardan biri üzerindeki Barcelona formasını yırtarak, Sergen Yalçın'ın geçmişte giydiği 10 numaralı Beşiktaş forması ile kameralar karşısında kaldı.

Bu sırada yarışmacının formasındaki reklamların sansürlendiği görüldü ancak izleyicilerin dikkatinden kaçmayan bir de detay vardı. Beşiktaş formasının sol göğsündeki Türk Bayrağı'na da siyah bant çekilmişti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken sansürlenen görüntü Twitter ve Facebook'ta çok paylaşılanlardan oldu.

Acun Ilıcalı ise bugün twitter'dan eleştirilere cevap verdi. Ilıcalı, "Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir.

Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmiştir" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın twetleri :

@acunmedya
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj saglamasına izin verilmemektedir.

Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmistir. Yaşanan bu durum teknik ekipteki bir arkadaşımızın hatasıdır.

Editör: TE Bilişim