Sonunda Bu da Oldu !

Vatandaşlar, metrobüsün yakıtının bitmesi nedeniyle arıza yaptığı iddiasında bulundu.

Zincirlikuyu'dan Avcılar istikametine seyretmekte olan bir metrobüsün yakıtı bitti. Onlarca metrobüs yoluna devam edemedi. Binlerce yolcu, Edirnekapı'daki metrobüs kalkış noktasına yürüyerek ulaşmaya çalıştı. Yolu kapatan metrobüs ise yolcular tarafından itilerek götürüldü.

Yolcuların iddiasına göre, akşam saatlerinde Zincirlikuyu'dan hareket eden metrobüsün yakıtı Edirnekapı durağında bitti. Arkadan gelen onlarca metrobüs de yol kapandığı için istikametlerine devam edemedi. İş çıkışı metrobüsün tercih eden binlerce vatandaş bu araçlardan inerek Metrobüs kalkış noktasına yürümek zorunda kaldı. Yol uzun süre açılmayınca yolcular devreye girdi. Yakıtı biten ve yolun tıkanmasına neden olan metrobüs onlarca yolcu tarafından itilerek Edirnekapı'daki metrobüs kalkış noktasına götürüldü. Yol açılınca oluşan metrobüs trafiği normale döndü.

Evlerine gitmek üzere yola çıkan ancak metrobüs yolunda yürümek zorunda kalan yolcuların yorumu ise ilginçti. Saatlerce yolun açılmasını beklediğini belirten bir yolcu, "Metrobüs yolu yayabüs yolu oldu. Yürümek zorundayız." dedi.

Öte yandan aynı saatlerde Okmeydanı civarında yeni metrobüslerden biri arıza yaptı.

Editör: TE Bilişim