Reklam mı Gerçek mi?
 
Pop Yıldızı Michael Jackson'ın Müslüman Olduğu İddia Edildi.

The Sun gazetesinin ve El Arabiya televizyonunun haberine göre, son yıllarda yasal ve mali konularda çektiği sıkıntılarla gündeme gelen şarkıcı, ABD'nin Los Angeles kentinde bir müzisyen arkadaşının evinde İslam dinine geçti.

Jackson'ın, dinini değiştirmesine Müslüman olduktan sonra adını Yusuf İslam yapan şarkıcı Cat Stevens da tanıklık etti.

Michael Jackson'ın, İslam dininin kuralları gereği şahadet getirdiği ve ismini Mikael olarak değiştirdiği de kaydedildi.

Son yıllarda mali sıkıntı çeken Amerikalı şarkıcının başı yasal konularda da derde girdi. Bahreyn Prensi Şeyh ABDullah Bin Hamad El Halife, Amerikalı ünlü pop yıldızı Michael Jackson'a, albüm anlaşmasını yerine getirmediği için İngiliz mahkemesinde dava açtı.

Prensin avukatı Behkum Tanki, Londra Yüksek Mahkemesi'ne yaptığı başvuruda, müvekkilinin, Michael Jackson'a yeni bir albüm çıkarması, otobiyografi yazması ve konser vermesi için 2005 yılından bu yana ödemeler yaptığını, ancak Jackson'ın, anlaşmasını yerine getirmediğini öne sürmüştü.

Michael Jackson, çocuklara taciz davasından yargılanarak, beraat ettiği 2005'ten sonra kraliyet ailesinin konuğu olarak Bahreyn'de kalmıştı.
 

Editör: TE Bilişim