İnternet Para Basıyor

İnternet bacasız fabrikaya dönüştü.. Alem sanal ama vergi geliri gerçek.. İnternet devlete kazandırdığı vergi gelirleriyle dikkat çekiyor.

İnternet artık istihdam kapısı oldu. İnternetle geç tanıştık ama alınan mesafe çok çarpıcı.. Şimdi hem çalışan, hem çalıştıran hem de devlet kazanıyor. İnternet artık yüzbinlerce insanın ekmek kapısı oldu.

Teşekkür belgesi

İşte onlardan biri de Mackolik Internet Hizmetleri Ltd. Şti. Şirkete bağlı faaliyet gösteren 12 internet sitesinde 45 kişi çalışıyor. Maçkolik, Üsküdar'da kurumsal vergi alanında onbinlerce şirketi geride bıraktı ve Maliye'den teşekkür belgesi aldı.

28 bin şirket arasnda 49.

Mackolik Internet Hizmetleri Ltd. Şti, Üsküdar Vergi Dairesi'ne bağlı 28.838 şirket arasında en çok kurumlar vergisi ödeyen 49. şirket olarak yer aldı.  2008 yılında ödediği Kurumlar Vergisi nedeniyle şirketete bir teşekkür belgesi gönderdi.

Daha üst sıralar zorlanacak

Şirketten yapılan açıklamada çıta daha da yükseğe çekildi. Açıklamada şöyle denildi: "Şirketimizin 45 çalışanı ile kullanıcılarımıza verdiği kaliteli hizmetimizi, devletimize yaptığımız bu katkı ile taçlandırmış olmaktan çok mutluyuz. Tüm çalışanlarımıza, bize verdiği desteklerden dolayı tüm dostlarımıza ve kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

Şirketimiz daha bir çok yeni internet projesi ile hizmet yelpazesini genişletmeye ve gelirlerini artırarak önümüzdeki yıllarda daha da üst sıralarda yeralmaya çalışacaktır

Editör: TE Bilişim