İlhan Selçuk Yoğun Bakımda

Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Silahlı terör örgütü olduğu ileri sürülen Ergenekon'un üst düzey yöneticisi olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan İlhan Selçuk, yoğun bakıma alındı. Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk, 14 Ağustos gecesi konuşma bozukluğu ve vücudunun sol yarısındaki kuvvetsizlik yakınması ile Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden İlhan Selçuk’un sağlık durumu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“Yapılan incelemeler sonucunda beyninin sağ tarafında beslenme bozukluğu saptanarak gerekli tedavi düzenlenmiş ve yoğun bakım ünitesinde izlenmeye başlanmıştır. Sağlığı ile ilgili gelişmeler basınla yazılı olarak paylaşılacaktır.”

İlhan Selçuk bir ay önce de ciğerleri su topladığı ve yemekte güçlük çektiği için hastaneye kaldırılmıştı. İlhan Selçuk, geçen yıl gözaltına alındıktan sonra 45 saat sorgulanmıştı. İlhan Selçuk, serbest kaldıktan sonra kalp spazmı geçirmişti.

Kısmi felç geçirdi

Hastaneye gelen İlhan Selçuk'un arkadaşı Nöroloji Prefosörü Coşkun Demir, "Beyin damarında bir tıkanma olmuş. Sol tarafında bir felç durumu var. Konuşma bozukluğu düzeldi, espiriler yapıyor" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim