Halkbank 1.250 Kişi Alacak  
  
Türkiye Halk Bankası, Uzman Yardımcısı, Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi unvanlarında sınavla bin 250 kişi alacağını duyurdu.

Türkiye Halk Bankası'nın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, “Bankamız Yönetim Kurulu Kararı ile, bankamızın personel ihtiyacının giderilmesini teminen, yapılacak yazılı sınav ve mülakat sonucunda uygun görülen adaylardan, bankamız uygulamaları çerçevesinde Uzman Yardımcısı, Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi unvanlarında 1250 kişiye kadar eleman alınmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU İÇİN CUMA SON GÜN

Halk Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre sınava katılmak isteyenler, başvurulacak her bir bölüm için 50 lira olan sınav ücretini yatırıp internetten başvurusunu yapacak.

Yazılı sınav, Anadolu Üniversitesi tarafından 21 Kasım 2009 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon ve Van illerinde gerçekleştirilecek.

 

Editör: TE Bilişim