''Evli Erkek Ara Sıra Aldatmalı''

Okan Bayülgen yaz ayları için yeni bir programa başladı. NTV'de yayınlanan "Senin Hikâyen" isimli programın ilk konuğu ise Hülya Avşar oldu. Yaklaşık iki saat boyunca ilginç konulara değinen ikili, sohbetleriyle gündeme damgasını vurdu. Hülya Avşar'ın özellikle kadın-erkek ilişkilerine dair açılımları gündem yaratan cinstendi.

Edemiyor söylemeye!

Bayülgen'in, "Güzelliğini korumak için bir çaba harcıyorsun ve göz önünde olduğun için dikkat etmek zorunda kalıyorsun" sözlerine katılmadığını belirten Avşar, "Ben kendime dikkat etmek zorunda falan değilim. Kimseye örnek olmak zorunda hiç değilim. Ben sadece güncel hayatımda nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşıyorum. Benimle bu şekilde mutlu olan olur, olmayan olmaz" dedi. Kendisine dikkat etmek konusunda ayrıca bir çaba sarfedecek bir yaradılışta olmadığını da sözlerine ekleyen Avşar, "Tek lüksüm müdanaamın olmaması" dedi. Bayülgen'in, "Senin şöyle bir auran da var ki, salaklık yaptığını düşünsen de salaklık yaptığını söyleyemiyorsun. Karşı tarafı böyle zorlayan bir tarafın var. Bunu kocana, ya da sevgiline de yapıyorsun galiba" sözleri üzerine Hülya Avşar, "Çünkü ben salaklığımı kendime söylüyorum. Salaklık yaptıysam salağım diyorum. Boynuzlandığım dönemde boynuz takıp çıktığım gibi" ifadesini kullandı.

Boynuzlanma oyunu

Baştan sona ilginç diyalogların yaşandığı programda, en dikkat çeken konuşmalar şunlardı:
Bayülgen: Aslında boynuzlanmadın. Boynuzlanma oyunu hoşuna gitti.
Avşar: Boynuzlanırken hiç hoşuma gitmedi ama ondan sonrasını bilmiyorum.
Bayülgen: Herkes Hülya'nın yapmasını bekliyordu ama sen yapmadın.
Avşar: Yaptırdın mı diyorsun? (gülüyor)
Bayülgen: Sen yapmadın. Evliliğinden sıkılmıştın ve başkası yaptı. Asıl zekâ bu. Sen yapmadın. Onunla oynadın..
Avşar: "Evet aslında ben öyle olmasını istedim, öyle oldu. Yoksa beni aldatacak adam... (gülüyor) Hayır öyle bir şey olmadı. Ciddi ciddi aldatıldım. Ama tabi ki aldatılma sebebi ne? Güzel olmadığım için mi, kadın olmadığım için mi? Hayır. Belki karşılıklı sıkılmak."

Kadın da eşini tedirgin etmeli

KADINLARIN aldatmak konusunda erkeklerden daha beter olduğu görüşünü de programda savunan Hülya Avşar, "Sanmayın ki sadece siz yapıyorsunuz bu işleri" dedi. Evlilik kavramını; "Aile olmak, arkadaş olmak, 'Çok ayıp oluyor, ben bu gece kocamla beraber olayım' durumları yoksa, seksi unutmak, bu arada hayatını başka şekillerde eğlendirmek" olarak tanımlayan Avşar, erkeklerin arada bir eşlerini aldatmalarının da evliliğin gidişatını olumlu etkilediği görüşünü savunarak şöyle konuştu: "Erkek başka bir kadınla arada bir zevklenmeli. O tür erkekler evliliklerinde daha mutlu oluyorlar. Ben kadınlara da söylüyorum, bırakın arada bir yapsınlar. Yapsınlar ki; ama siz duymadan, sizi rencide etmeden, çünkü erkek ve kadın bir süre sonra sıkılıyor."

Biten evliliği...

Kadınlara, ilginç önerilerde de bulunan Avşar, "Kadınlara da aynı şeyleri söylüyorum. Ama bu 'Git başka bir erkekle beraber ol' anlamında değil. Arkadaşlarınla bir erkek hakkında konuş, hangisini beğendiğini konuş, onu hayal et" dedi. Avşar, "Bunu icraata dökme, çünkü ailen var, çevren var, sonra seni rahatsız eder. Bence kadın bunu yapmamalı ama içinden bu heyecanı yaşamalı ve kocasını da hafif tedirgin edebilmeli" dedi. Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinin bitmesiyle ilgili olarak, "Âşık mıydı bilmiyorum ama 4 yıllık bir ilişki olduğunu öğrendikten sonra bitti" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim