Erdoğan'dan Nabucco Sözü

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın MKYK toplantısında "Türkiye, Avusturya, Almanya, Romanya, Bulgaristan ve Macaristan arasında imzalanan Nabucco Projesi'nin, Türkiye'nin 'güvenilir ortak' profilini güçlendireceğine atıfta bulunduğu" bildirildi.
AK Parti'den, MKYK toplantısının tamamlanmasının ardından yazılı açıklama yapıldı. Toplantıda, Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan'ın "Türkiye, Avusturya, Almanya, Romanya, Bulgaristan ve Macaristan arasında imzalanan Nabucco Projesi'nin önemine değindiği" belirtilerek, "bu projenin, Türkiye'nin 'güvenilir ortak' profilini güçlendireceğine atıfta bulunduğu" kaydedildi.

Açıklamada, Erdoğan'ın, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen faaliyetler ile önümüzdeki günlere ilişkin program ve temasları konusunda MKYK üyelerine bilgi verildiği ifade edildi.

Açıklamada, toplantıda Türkiye ve dünyada gelişen iç ve dış, ekonomik, siyasi, hukuki ve sosyal gelişmelerin de değerlendirildiği, Teşkilat Başkanlığının sunuşu, TBMM'de parti grubu çalışmaları ve Meclis gündemi hakkında bilgilendirmeler yapıldığı kaydedildi. Toplantının üyelerin dilek ve temennilerini belirttiği son bölümün ardından tamamlandığı bildirildi.
Editör: TE Bilişim