DENİZ SEKİ TAHLİYE EDİLDİ 

İSTANBUL - ''Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak'' ve ''kullanmak için uyuşturucu madde satın almak'' suçlarından tutuklu olarak yargılanan şarkıcı Deniz Seki, ilk duruşmada tahliye edildi. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Deniz Seki'nin yanı sıra, tutuklu sanıklar Hakan Çınar, Sinan Yüksel, Mehmet Kaya, Hasan Çelik, Mehmet Rıza Doğru, Tamer Kılıç, İbrahim Kaya, Bahri Cengiz Uyaran, Fikret Bilen, Adem Çakır, Fatih Murat Tahaoğlu, Mehmet Çınar, Abdullah Haner, Miraç Gökhan Kurt ve tutuksuz sanık Mecit Çam katıldı.

8.5 ile 24.5 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Deniz Seki'nin, ilk duruşma sonunda tahliye edilmesine karar verildi.

YAŞASIN ÖZGÜRLÜK

Tutuklu olarak yargılandığı uyuşturucu davasında tahliye edilen şarkıcı Deniz Seki, ''Özgürlük kadar değerli bir şey yok. Yaşasın özgürlük'' dedi.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hakkında tahliye kararı verilen Seki, tahliye işlemleri için cezaevi aracıyla Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü.

Seki'nin adliyeden çıkarılışı sırasında polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı görülürken, çok sayıda gazetecinin de görüntü almaya çalıştığı gözlendi.

Deniz Seki, araca götürülürken, ''Özgürlük kadar değerli bir şey yok. Bakırköy'den çıkınca kendimi daha iyi hissedeceğim. Yaşasın özgürlük'' dedi.

Tutuklu yargılandığı davada tahliye edilen şarkıcı Deniz Seki, Bakırköy Kadın Tutukevi'nden ayrıldı. 

Editör: TE Bilişim