UEFA Kupası 4. tur rövanşı: CİMBOM'da HEDEF ÇEYREK FİNAL

İSTANBUL - UEFA Kupası'nda adım adım finale giden Galatasaray'da hedef, Hamburg'u eleyerek çeyrek finale yükselmek.

UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı 2000 yılında müzesine götürmeyi başararak, kulüpler düzeyinde futbolda Türkiye'ye ilk kupaları kazandıran Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final, 2 kez çeyrek final, Şampiyonlar Ligi ile Kupa Galipleri Kupası'nda ise 1'er kez çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı ekip, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle Hamburg karşısına sıkıntılı çıkacak. Cezalı olan Emre Aşık'ın yanı sıra, Servet, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Linderoth maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Arda'nın oynayıp oynayamayacağına maç saatinde karar verileceği belirtilirken, Nonda'nın tedavisine ise devam ediliyor.

Galatasaray ile Hamburg arasında saat 21.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo ve Sergio Manuel Lacroix Pimenta yapacak.

Her türlü galibiyette tur atlayacak Cim Bom, 0-0'lık beraberlikte de çeyrek finale yükselecek takım olacak. Karşılaşmanın 1-1 bitmesi halinde ise maç uzatmaya gidecek. 1-1'den daha fazla gollü beraberlikler ve Hamburg'un galibiyeti halinde ise Alman takımı turu geçecek. 

Takımların sahaya şu muhtemel 11'lerle çıkmaları bekleniyor:

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Kewell, Hakan Balta, Volkan, Mehmet Güven, Barış, Ayhan, Arda (Ümit), Lincoln, Baros
HAMBURG: Rost, Boateng, Alex Silva, Mathijsen, Aogo, Benjamin, Jarolim, Trochowski, Jansen, Guerrero,Oliç.

Editör: TE Bilişim